eerstekeer - SaMantha

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

aparte pagina's

Dag Meesteres SaMantha,

Hierbij een verslag van mijn bezoek aan U.

Ik moet eerlijk toegeven: ik was heel erg nerveus toen ik de afspraak voor de donderdag avond 20:00 uur bij U had. Met trillende vingers drukte ik op de bel en wachtte. Een vriendelijk klinkende huisslaaf klonk door de intercom en zei dat ik boven mocht komen. De centrale deur ging open en ik moest, waarschijnlijk door de zenuwen, naar de juiste flat zoeken. Aangekomen werd ik binnengelaten en mocht ik binnen plaats nemen. De huisslaaf schonk een kopje koffie voor mij in en ging de Meesteres vertellen dat ik was gearriveerd. Ik was alleen in de huiskamer en kon rustig rondkijken. Dit is een super mooie speelruimte dacht ik en liet mijn fantasie de vrije loop: vastgebonden op de bondage stoel  en dat de mooie Meesteres SaMantha alles met mijn slavenlijf ging doen waar Zij zin in had.  Of dat ik op de gynaecologen stoel moest zitten met mijn benen wijd uit elkaar gespreid. Ik lag te kijk en kon mijn benen niet meer bij elkaar doen. Alles was bereikbaar en ik zou volledig overgeleverd aan de grillen van de Meesteres zijn. Ik ben een onderdaan een nietige slaaf. Of ze zou mij eerst naakt ophangen aan de kettingen die aan het plafond al klaar hangen en geselen met zwepen, een gag in mijn mond en pijnigen met kaarsvet.  Om de vernedering compleet te maken zal Ze mij, wanneer mijn huid brand van de geselingen, naakt opsluiten met klemmetjes en boeien in de stevige stalen kooi die in de hoek staat.

Mijn bloed begon nog harder te stromen en ik begon sneller te ademen en begon nog meer opgewonden te worden dan dat ik de afgelopen dagen al was. Ik heb hier zo naar toe geleefd en was bij voorbaat al zo blij en opgewonden en voelde al de hele week een positieve spanning dat ik mijn onderdanige gevoelens weer eens kwijt ging raken.  Ondanks dat de zenuwen nog door mijn keel gierde voelde het toch prettig om in een huiselijke gastvrije omgeving te zijn die niet commercieel aanvoelde zoals sommige clubs. Hier ben ik volledig op mijn plek discreet, warm, hygiënisch en toch mysterieus door de spannende muziek, kaarslicht en wierook.  De huisslaaf opende de woonkamer deur en de Meesteres verscheen. Ik was danig onder de indruk van Uw mooie verschijning . Uw aanwezigheid vulde de kamer en ik had niet eens gemerkt dat de huisslaaf de kamer stilletjes had verlaten. U stelde mij op mijn gemak maar er bleef een spannende sfeer hangen. U vroeg of ik lichamelijke klachten had en hoorde Mij geraffineerd uit over Mijn ervaringen en we bespraken mijn reeds opgestuurde formulier. Het spel ging beginnen.

Ik merkte dat ik in vertrouwde handen was en besloot mij totaal aan u over te geven. Dat is de manier om er compleet van te kunnen genieten.  U zei dat iedereen eerst verplicht moet douchen en ik liep als in een roes achter u aan. We kwamen eerst in een tweede speel kamer waar U mij vast wat dingen liet zien. Dit huis is uw domein vertelde U. Ik ben overgeleverd en moet volgen. Ik zag een bondage muur verschillende zwepen, tepelklemmen, gags, touwen, kaarsen, knijpers, katrollen aan het plafond, boeien van metaal en leer eigenlijk teveel om op te noemen. Er lagen ook dingen (elektrische) martelwerktuigen die mij nog totaal onbekend waren. U zei dat het ene bijvoorbeeld “een humbler” was. Na de sessie begreep ik ook waar die voor was. Ik zag ook dingen waarvan ik had aangegeven dat ik er geen interesse in had en gelukkig gebruikte u deze niet op mij bijvoorbeeld: spullen voor een baby sessie zoals luiers of een dieren sessie zoals een honden voerbak of een paardenstel gemaakt van een ijzeren bit en leren oogflappen enzo. Wel kreeg ik tijdens de sessie een zwart leren masker op mijn hoofd waardoor ik mij een totaal slaaf voelde. Ik was niets, ik had geen gezicht meer en was gewoon een gebruiksvoorwerp van de Meesteres.U vertelde mij dat u verschillende mogelijkheden had voor een prikkelend elektro spel. Er was een wat simpeler apparaatje maar er was ook de grote aluminium koffer die gevuld was met een groter apparaat genaamd de VIOLET WAND. Dit is een super apparaat die zoals ik later merkte met licht werkte. Toen de Meesteres het licht uitdeed begon het paarse licht te stralen. Toen u dit langs mijn huid haalde voelde ik de vreemdste spannendste sensatie die ik ooit had meegemaakt. Ook dat  U met het bijgehoorde zweepje lichte elektrisch geladen  schokjes bij mij teweeg bracht vond ik super. Gelukkig deed u dit opbouwend en kon ik meer hebben dan dat ik zelf had verwacht.  Het zag er ook zo indrukwekkend uit en ik was bang: een vreemd soort van positieve angst die een slaaf voor zijn Meesteres hoort te hebben. U heeft de totale controle en ik ben overgeleverd. Ik hoef niet te denken dat doet U voor mij. Ik onderga.


Ik liep achter u aan de zeer schone douche ruimte in waar ik een champagne glas zag staan en dat snapte ik toen nog niet. Later wel J.

Na mijn douchen begon de sessie en overtrof die mijn stoutste dromen. U bent de meest fantastische Meesteres die ik ooit heb mogen dienen. Door uw ervaring voelde U precies aan hoever U bij mij kon gaan. U bracht mij elke keer net tot op mijn grens en deed dan weer wat rustiger aan. Het was een fantastische pijn/verneder sessie. Ik was zelfs in een soort van trance geraakt waarvan U mij achteraf vertelde dat het “subspace” heet.  Ik had van te voren het info lijstje op uw site ingevuld en ik merkte dat u dit al ter voorbereiding op de sessie had gelezen.  U had rekening gehouden met de dingen die ik op mijn lijstje had ingevuld.

Omdat we het zo naar ons zin hadden ging de tijd snel voorbij. U heeft zelfs nog iets langer gespeeld dan dat vooraf was afgesproken. Ik merkte duidelijk dat U Domina van nature bent en niet iemand die het voor het geld doet. U geniet ook en dat verdubbelde het plezier in BDSM!  Ik ben u dankbaar voor de tijd en aandacht die u aan mij heeft besteed. Ik voel mij hierdoor bijzonder en ondanks dat het niet gepast is geef ik u toch een cijfer en dat is een dikke 10. U bent een topper!

Dank U Meesteres SaMantha en tot snel weer hoop ik.

Onderdanige groetjes en een kus op uw beide voetjes,

slaafje rob

 
2016 Mrs. SaMantha, all rights reserved.
©
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu