Ervaringen - SaMantha

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

---- Imperare sibi maximum imperium est -----


Meesteres SaMantha is een allround Meesteres die zich erg kan vermaken in alle vormen van BDSM en rollplay. Alle slaven zijn anders en Zij is de beste in het aanvoelen wat een slaafje wil en kan. Zij weet altijd de juiste sfeer te creëren dat bij de betreffende slaaf het onderdanige gevoel in hem oproept. Bij sommige is dat een mysterieus schemer sfeertje waar weinig wordt gesproken en bij andere juist een sfeer met wat humor, vernedering en gesprek. Ze neemt de tijd voor je en kan je vanaf het begin doorgronden en juist inschatten.

Meesteres SaMantha:
Voor sommigen is het de eerste keer bij een Meesteres en is een beginners sessie een juiste manier om kennis te maken met bdsm. Hierbij laat Ik het slaafje kennis maken met de verschillende manieren van het duistere bestaan die er zijn. Het stopwoord wordt bij Mij zeer zeldzaam gebruikt omdat Ik precies zie wat jij aankan en wat niet. Ik vind het heel leuk om een slaafje die super nerveus is bij binnenkomst onder Mijn hoede te nemen en te laten zien wat het is om een Echte Meesteres te mogen dienen. Ik zoek de grens op en laat een droom uitkomen zodat je met een grote glimlach aan het einde van de sessie weggaat. Een gebeurtenis die als jij een echt slaafje bent nog lang een goed nagevoel geeft.
Ook de slaven die echt masochistisch zijn en zoveel mogelijk pijn willen zijn leuk om onder handen te nemen. Hierop kan Ik Mij weer lekker uitleven. Iedereen heeft zijn eigen fetish en aangezien het Mijn levensstijl is, vind Ik alle manieren van bdsm een prettige tijdsbesteding. Wat Ik vooral leuk vind is: voet- en schoenaanbidding, bondage, geldslaafjes, vernedering, pijn, electro, GS, cane, neefje / tante, kaarsvet, opsluiting, travestie, CBT, ponyplay, bi opdrachten, brandnetels.. enz.
Wanneer W/wij gezamenlijke interesses hebben dan heb je misschien het geluk dat Ik je uitnodig om bij Mij langs te mogen komen en uit te vinden hoe het is om een echte Meesteres te dienen. Heb jij een andere fetish dan nodig Ik je uit om die aan Mij voor te leggen. Je mag Mij uitgebreid je fantasie beschrijven en misschien voeren W/we hem dan samen uit of laat jij je graag verrassen?Hieronder zie je nog wat reacties van slaafjes die het durfde om langs te komen. Durf jij ook?

Het beroemde sprookje "Alice in Wonderland" is voor mij, na lang rondzwerven, eindelijk dankzij Meesteres SaMantha toch nog onverwacht werkelijkheid geworden!
Als travo-slaafje "elly" ben ik door haar in een fantastisch Wonderland binnen gebracht.
Een droomwereld waarin ik helemaal mezelf kan zijn. Waar ik precies dát  kan worden waarnaar ik vanaf mijn kinderjaren heb verlangd : EEN MEISJE!
Pijnsletje zijn van mijn Meesteres SaMantha dat is het absolute  hoogtepunt van mijn verblijf in Wonderland!  
Daar heb ik in volledige overgave álle pijn voor over! Hartelijk dank voor uw geduld met mij.
Uw ........elly..........

----------------
Dit was weer steengoed vandaag! U bent veel meer dan een mooie  dame met lange benen, sexy nylons en kinky schoenen. U bent een geboren Domina! Ik heb U goed kunnen volgen vandaag. U acteert niet!  U ging volledig op in de martelingen, die U mij liet ondergaan. Het gaf een gevoel van ongekende intimiteit. Het leek mij toe, dat U helemaal Uzelf was en genoot van de macht en de pijn, die U uitoefende. De blikken in Uw ogen vervulden mij met gevoelens van diepe aanhankelijkheid. Ik ben zo content over Uw prudentie, professionaliteit, hygiëne en eerlijkheid in alle afspraken. En wat ik zelf ook zo belangrijk vind is dat U mij uit de flow wist te praten voor ik in de auto stapte. U denkt ook aan alles. Ik ben blij dat ik U gevonden heb! Dank u Meesteres voor de geweldige tijd.
Uw slaafje mar

----------------
Hooggeachte Meesteres SaMantha,
Afgelopen vrijdag had ik het voorrecht door U onder handen genomen te worden. In de 10 jaar dat ik Meesteressen bezoek bent U de 10e, en de 5e nadat mijn vorige vaste Meesteres er tot mijn spijt mee ophield. Al die tijd was ik zoekende - leuke sessies gehad, dat wel, maar het was het steeds net niet. Nu was het bingo, en ik kan niet wachten tot sessie nummer 2 .
ik werd discreet en netjes ontvangen door de huisslaaf die me een drankje aanbood; daarna moest ik even wachten in opperste nervositeit tot het moment dat de Meesteres binnentrad. WAT een verschijning en WAT een verschil met de meeste Anderen. Meesteres SaMantha bezit een natuurlijke, hooghartige superioriteit en een klasse die alleen de Besten hebben en vanaf Haar entree is het meteen duidelijk Wie de Baas is. Ze is bovendien beeldschoon. Daar komt bij dat de SM ruimte een en al klasse uitstraalt, met enige afstand de mooiste waar ik me ooit mocht bevinden - hoewel ik sowieso een voorkeur heb voor de meer huiselijke SM vergeleken met een studiosfeertje. Dit was huiselijke SM in optima forma.
Dank U zeer Meesteres SaMantha. De volgende keer ben ik helemaal klaar voor de wat strengere lijfstraffen en verdere vernederingen.
U behoort tot de absolute top.
met respectvolle groet
Uw tut

----------------
nogmaals bedankt voor de geweldige sessie afgelopen zondag. Zelden heb ik zo'n harde caning geincasseerd; kom dus zeker terug
slaaf r

----------------
Genoten met een grote G U bent een topper !!!!!

----------------
Dag Meesteres Samantha,
bedankt voor de sessie van afgelopen vrijdag. Dit was voor mij de 2e keer dat ik een Meesteres mocht dienen. Ik was in het begin heel erg nerveus, maar nadat U dat merkte heeft U mij erg op mijn gemak gesteld. Ik heb het ervaren als een zeer spannende maar leuke sessie en hoop dat ik U in de toekomst vaker mag dienen.
nederige groeten,
slaaf schollekop

----------------
U was bereid mij te ontvangen voor mijn eerste sessie bij U. Zowel Uw uitstraling, Uw verschijnen, Uw dominantie maar ook Uw hartelijkheid voor en na de sessie hebben mijn stoutste verwachtingen overtroffen. De SM-ruimte waar U mij ontving was spannend en zeer uitgebreid ingericht. Ik heb de afgelopen jaren diverse Meesteressen voor vast(er) of eenmalig mogen dienen maar geen ervan kan tippen aan U. Ik schrijf dit recht vanuit mijn hart en niet om te vleien. Deze eerste keer is voor mij zeker niet de laatste keer en ik hoop dat U mij ook nogmaals wilt ontvangen
Massootje

----------------
Meesteres Samantha,
Ik heb erg genoten van een 4 uur durende sessie met U, hoewel ik niet 100% fit was. Gelukkig hield U daar rekening mee. Vooral de vernederingen die ik moest ondergaan, lieten U schaterlachen :-) , wat het nog vernederender maakte. Maar U genoot ook toen U mij met diverse zwepen te lijf ging. Een aantal zwepen waren behoorlijk pijnlijk, vooral de 9 zwepen. Hoop daar snel weer mee geslagen te worden.
slaaf (piepkuiken) sukkel

----------------
Goedendag Mrs Samantha,
Afgelopen vrijdag heb ik het voorrecht gehad U voor de 2e maal te mogen dienen. Ik heb dit ervaren als een zeer prettige sessie. Hoewel ik
in het begin nog wat angstig was heeft U mij wederom op mijn gemak gesteld. Tijdens de sessie liet U mij verkleed als huishoudsletje de tv stoffen. Dit ging niet geheel tot Uw tevredenheid waardoor ik slaag kreeg. Dit was zeer pijnlijk, maar ook erg lekker door de machteloosheid. Ik hoop dat ik U in de toekomst vaker mag dienen.
nederige groetjes,
slaaf schollekop


----------------
Afgelopen donderdag heb ik een fantastische avond met U mogen beleven, een avond met een spel waarin de klok zeker niet de leiding had! Ik wil U nogmaals bedanken voor de fijne avond die af en toe afgewisseld met een stukje humor wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar is. Ik moet wel eerlijk bekenen dat ik de dagen erna nog wat gefantaseerd heb over deze avond, met de gevolgen dat ik mijzelf niet kon beheersen en als een gek klaar ben gekomen.
Nogmaals dank en een nederige groet van
Uw tv slavin madeleine

----------------
Anderhalve week geleden een hele fijne sessie gehad met u op zondag,ik ben een pijnslaaf en daar heeft u duideli
jk gebruik van gemaakt,De tijd die we afgesproken hadden hebben ruimschoots gebruikt,ik heb genoten en u wist me dermate te raken en te pijnigen dat ik er nog een aantal dagen van heb kunnen genieten. Mijn tepels werden gefolterd met diverse klemmen,U voelde perfect aan waar u mij mee kon raken. Aan het eind van de sessie een heerlijke *censuur*.Ik kom gauw nog een keer terug.
Groet slaaf wim

----------------
Woensdag mocht ik bij Mrs. Samantha op de keuring. Het was mijn 1e ontmoeting met de Meesteres, altijd spannend. Gelukkig werd ik niet teleurgesteld, de Meesteres is beeldschoon, heeft fantastisch mooie dwingende en ondeugende ogen.
Ik werd aan een behoorlijk harde pijnigingssessie blootgesteld, wasknijpers diverse zwepen, cane etc. Maar steeds even die liefhebbende streling tussendoor, soms gevolgd door een gemene knijpsessie. Ja, de meesteres heeft me behoorlijk op de proef gesteld, maar dat was de bedoeling. Ze had gauw door met welk slavenvlees ze te maken had en heeft er zichtbaar genoegen in de slaaf af te straffen. Steeds als je denkt niet meer te kunnen verdragen stopt ze even, laat je op adem komen om daarna je incasseringsvermogen toch nog even een level hoger te brengen.
Daarna werd ik in de folie gewikkeld en mijn voeten opgetakeld. Geheel machteloos kan ze dan alles met je doen, wat ze ook niet heeft nagelaten. arme ballen!!!!
Naderhand (maar ook vooraf) neemt ze alle tijd met je om e.e.a. te bespreken.
Meesteres Samantha, hartelijk dank voor weer een nieuwe ervaring. Ik hoop met u nog mooie dingen te gaan meemaken.
groet van slaaf marcel


----------------
Lieve tante, hooggewaarde Meesteres Samantha,
Ik ben zeer vereerd dat U mij, uw neefje, vanavond heeft uitgenodigd om bij U op visite te komen. Wat was het lang geleden dat we elkaar gezien hebben. Ik vind het heel lief van U dat U van mij een echte man wilt maken: een slaafje die luistert naar de Meesteres, alle opdrachten netjes uitvoert en die zoveel pijn incasseert als de Meesteres behaagt. Ik heb genoten van uw strenge lessen en zal proberen uw liefste neefje te blijven en een heel goede slaaf te worden. De komende dagen zullen pijnlijke tepels en gloeiende billen mij niet snel doen vergeten dat ik nog veel moet leren en dat U over mij beschikt. Wilt u alstublieft niets tegen mama zeggen? Het blijft toch ons geheimpje?
nederige groetjes, neef maarten

----------------
Een Tante en een ervaring om U tegen te zeggen. Talent, klasse en superieur in alle betekenissen. Als er iemand in staat is om een lastig knulletje met slechte gewoontes onder de duim te krijgen dan is zij het wel. Ik hoop stiekum, dat ik van mijn moeder nog eens naar Tante toe mag gaan en verder groter te groeien en te leren grenzen te verleggen. Alstublieft Meesteres Tante Samantha en erg dank U wel.
Knuffeltje van neef Dick.

----------------
Ik heb ik voor het eerst Mrs Samantha ontmoet en dat was hopelijk het begin van een mooie reeks. Ze is een indrukwekkende, knappe verschijning, slim, intelligent, en heeft veel gevoel voor stijl. Ook de gezellige 'huiskamersfeer' viel mij op. Ze verdiept zich serieus in je achtergronden, beperkingen, mogelijkheden en voorkeuren, maar vervolgens is er geen twijfel mogelijk: Mrs Samantha is de baas!
meubelslaafje


----------------
Met de nodige zenuwen kwam ik naar U toe, maar U heeft er alles aan gedaan om mij gerust te stellen en er een heel boeiende sessie van gemaakt. Door U heb ik mijn eerste stap vol vertrouwen ondergaan, waarvoor veel dank! Ik besef dat ik maar een klein deeltje van Uw wereld heb mogen ontdekken, maar het was de moeite waard:-

 
2016 Mrs. SaMantha, all rights reserved.
©
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu