Speciale slaafjes - SaMantha

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

---   De minima magnus scintilla nascitur ignis   ---


Slavenregistratie

Met sommige slaven heb Ik een speciale band. Dit groeit wanneer ze regelmatig bij Mij komen en Mij trouw zijn. Ik kan ze trainen hoe Ik het hebben wil. Ze dienen Mij totaal voor Mijn genot.  Voor deze slaven waar Ik geheel tevreden mee ben heb Ik een speciale beloning in gedachten. Ik wil deze speciale slaven online op internet op Mijn naam geregistreerd hebben op de site: http://www.slaveregister.com.

Dat een Meesteres zo tevreden is dat Ze jou op Haar naam wil registreren zodat iedereen weet dat je Haar vaste slaafje bent is de ultieme eer voor een slaaf. Het is net zo belangrijk als een huis dat via het kadaster op je naam staat. Mijn registratie gaat officieel gepaard met een “Slave Ownership and Registration Certificate”. Je krijgt een “slave register number” en een barcode.  Ook geef Ik jou een kadootje wat je altijd bij je kan dragen om te tonen en voelen dat je van Mij bent, Mijn bezit.  Dit kan iets kleins zijn zoals een muntje,  iets wat je altijd bij je draagt en waar je nummer en barcode op staat.

Niemand –zelfs je directe gezinsleden niet- zullen weten hoe waardevol dit muntje is. Vereisten zijn: je wilt vaak bij Mij zijn, Mij aanbidden en je Meesteres toebehoren. Dien op de volgende manier een verzoek in: bij je volgende bezoek breng je 1 rode roos mee met een kaartje erop waarop jij beschrijft waarom je in aanmerking wilt komen. Denk niet gelijk dat jij hier niet aan kan voldoen omdat je een nietige aardworm bent, want misschien ben jij wel een van de gelukkigen.

slaaf naakt knielend in donkere ruimte
 
2016 Mrs. SaMantha, all rights reserved.
©
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu