Mogelijkheden

Mogelijkheden

Omne principium difficile…

Er is bij mij veel mogelijk.

Behalve ‘gewone’ sessies, waarin ook al veel mogelijk is, zijn er ook nog wat ‘specials’.

We hoeven niet met z’n tweeën te blijven. Meerdere personen is ook mogelijk. Als je bijvoorbeeld bi-gevoelens hebt is het natuurlijk leuk een tweede slaafje uit te nodigen. Spannend!

Ook spannend is het om een slavin uit te nodigen. Ik kan jullie beiden dan behandelen. Heb je al eens gefantaseerd wat een prachtig gezicht het is om mij op sensuele wijze met een slavin bezig te zien?

Een tweede Meesteres is natuurlijk dubbel spannend. Om de beurt of tegelijkertijd kunnen we dan met je bezig zijn.

Ik ga vaak naar BDSM-speelfeesten. Heerlijk om onder gelijkgestemden te zijn. Ik neem dan een slaaf of slavin mee die deze avond mijn onderdanige is. Er zijn allerlei spannende dingen te bedenken die ik je daar kan laten doen en/of ondergaan!

Met sommige slaven heb ik een speciale band. Die groeit wanneer ze regelmatig bij mij komen en mij trouw zijn. Voor slaven waar ik heel tevreden over ben heb ik een speciale beloning in gedachten.

Ik doe met regelmaat sessies in verschillende plaatsen. In de agenda kan je zien waar ik ben. Maar wil je dat ik eens ontvang in de buurt waar jij woont, laat mij dat dan weten. Misschien kunnen we een sessie bij jou in de buurt afspreken!

Als laatste een lijst met opties. Hier vind je varianten van BDSM waar ik mij graag mee bezig houd.